Amazon.com Koers

Op deze pagina bespreken we de huidige Amazon.com koers, de laatste Amazon.com prijsverwachtingen en zullen we bespreken bij welke broker je Amazon.com aandelen kunt kopen. Amazon.com aandelen kopen of niet? We bespreken het hier.

Op deze pagina vindt u de meest actuele prijs van Amazon.com. We zullen hieronder verschillende onderwerpen bespreken zoals de prijsverwachtingen voor Amazon.com, het laatste Amazon.com nieuws en tot slot zullen we wat veel gestelde vragen over Amazon.com aandelen gaan beantwoorden.

Hieronder kunt u de meest actuele koers van Amazon.com aandelen zien:

 

Het bedrijf achter Amazon.com

Amazon.com is een bedrijf dat geregistreerd staat op de Nasdaq beurs. Het bedrijf achter de Amazon.com aandelen is Amazon.com Inc.. De markt waarin Amazon.com actief in is wordt Retail Trade genoemd. Hieronder zullen we wat meer informatie delen over het bedrijf:

 

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam Amazon.com Inc.
Land Verenigde Staten
Adres 410 Terry Ave N
Provincie / staat Washington
Medewerkers Geen data beschikbaar
Officiële website

Amazon.com kopen of niet? | Technische analyse

Zit je eraan te denken om te investeren in Amazon.com aandelen? Het team van Wisselkoersvaluta.nl kan u aanraden om technische analyses te bekijken voordat u begint het met kopen van Amazon.com aandelen. Een technische analyse vertelt of het een goed moment is om Amazon.com te kopen, of te verkopen. Bekijk hieronder een bijgewerkte technische analyse voor Amazon.com:

Hieronder vindt u meer informatie over de koers van Amazon.com. Bekijk hier de aandelen koers (met het percentage van stijging/daling in de afgelopen 24 uur), het handelsvolume, de openingskoers, de hoogste Amazon.com koers, de laagste Amazon.com koers en meer.

 

Amazon.com koers

Datum 17 juli 2023
Slotkoers $133,56 -0,74%
Handelsvolume 48.450.198
Openingskoers $134,56
Hoogste koers $135,62
Laagste koers $133,21
Koersbereik $2,41
Ticker AMZN
Exchange Nasdaq

Het laatste Amazon.com nieuws

Voor investeerders is van cruciaal belang om het nieuws rondom het bedrijf en de aandelen in de gaten te houden. Wie het nieuws in de gaten houdt zorgt ervoor dat hij/zij altijd op de hoogte is van de laatste marktontwikkelingen. Op deze manier kun je de koers beter bestuderen en bepalen wanneer je jouw aandelen wilt verkopen, of bijvoorbeeld bij wilt kopen. Zorg dus daarom dat je goed op de hoogte bent van Amazon.com en de laatste nieuwsupdates.

Veelgestelde vragen over Amazon.com aandelen

  • Gaat de koers van Amazon.com stijgen in 2022?

Niemand kan de toekomst voorspellen en helaas ons team van aandelen-experts ook niet. Doe altijd je eigen onderzoek voordat je investeert in aandelen. Twijfel je of je Amazon.com aandelen gaat kopen of niet? Doe goed onderzoek, bekijk technische analyses, lees het laatste nieuws en bekijk verschillende Amazon.com prijsverwachtingen voor 2022. Maak vervolgens de beslissing.

  • Hoe kan ik Amazon.com aandelen kopen?

Heb je besloten om wat spaargeld te investeren in Amazon.com aandelen? Dan wordt het tijd om een goede broker uit te kiezen. Bij een broker kun je beginnen met investeren en het verhandelen van aandelen. Dit gaat als volgt: je opent een ‘rekening’ bij een broker, vervolgens kun je hier geld naar overmaken, hierna kun je beginnen met het kopen van aandelen. Ook kun je je aandelen weer verkopen via de broker, om vervolgens je geld terug naar je rekening te sturen.

  • Amazon.com kopen of niet?

Of het een goede periode is om Amazon.com aandelen te kopen hangt af van een aantal factoren. Bekijk eerst wat er momenteel allemaal gaande is rondom Amazon.com en de marktsector waarin het bedrijf zich bevindt. Ziet de markt er optimistisch uit en zijn er veel ontwikkelingen gaande? Dan is het misschien een goede tijd om Amazon.com aandelen te kopen. Bekijk ook naar het laatste nieuws binnen het bedrijf en of hier nog interessante activiteiten zijn die mogelijk invloed hebben op de Amazon.com koers.