Apple Koers

Op deze pagina bespreken we de huidige Apple koers, de laatste Apple prijsverwachtingen en zullen we bespreken bij welke broker je Apple aandelen kunt kopen. Apple aandelen kopen of niet? We bespreken het hier.

Op deze pagina vindt u de meest actuele prijs van Apple. We zullen hieronder verschillende onderwerpen bespreken zoals de prijsverwachtingen voor Apple, het laatste Apple nieuws en tot slot zullen we wat veel gestelde vragen over Apple aandelen gaan beantwoorden.

Hieronder kunt u de meest actuele koers van Apple aandelen zien:

 

Het bedrijf achter Apple

Apple is een bedrijf dat geregistreerd staat op de Nasdaq beurs. Het bedrijf achter de Apple aandelen is Apple Inc. De markt waarin Apple actief in is wordt Manufacturing genoemd. Hieronder zullen we wat meer informatie delen over het bedrijf:

 

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam Apple Inc
Land Verenigde Staten
Adres 1 Apple Park Way
Provincie / staat California
Medewerkers 147.000
Officiële website

Apple kopen of niet? | Technische analyse

Zit je eraan te denken om te investeren in Apple aandelen? Het team van Wisselkoersvaluta.nl kan u aanraden om technische analyses te bekijken voordat u begint het met kopen van Apple aandelen. Een technische analyse vertelt of het een goed moment is om Apple te kopen, of te verkopen. Bekijk hieronder een bijgewerkte technische analyse voor Apple:

Hieronder vindt u meer informatie over de koers van Apple. Bekijk hier de aandelen koers (met het percentage van stijging/daling in de afgelopen 24 uur), het handelsvolume, de openingskoers, de hoogste Apple koers, de laagste Apple koers en meer.

 

Apple koers

Datum 17 juli 2023
Slotkoers $193,99 +1,09%
Handelsvolume 50.520.159
Openingskoers $191,90
Hoogste koers $194,32
Laagste koers $191,81
Koersbereik $2,51
Ticker AAPL
Exchange Nasdaq

Het laatste Apple nieuws

Voor investeerders is van cruciaal belang om het nieuws rondom het bedrijf en de aandelen in de gaten te houden. Wie het nieuws in de gaten houdt zorgt ervoor dat hij/zij altijd op de hoogte is van de laatste marktontwikkelingen. Op deze manier kun je de koers beter bestuderen en bepalen wanneer je jouw aandelen wilt verkopen, of bijvoorbeeld bij wilt kopen. Zorg dus daarom dat je goed op de hoogte bent van Apple en de laatste nieuwsupdates.

Veelgestelde vragen over Apple aandelen

  • Gaat de koers van Apple stijgen in 2022?

Niemand kan de toekomst voorspellen en helaas ons team van aandelen-experts ook niet. Doe altijd je eigen onderzoek voordat je investeert in aandelen. Twijfel je of je Apple aandelen gaat kopen of niet? Doe goed onderzoek, bekijk technische analyses, lees het laatste nieuws en bekijk verschillende Apple prijsverwachtingen voor 2022. Maak vervolgens de beslissing.

  • Hoe kan ik Apple aandelen kopen?

Heb je besloten om wat spaargeld te investeren in Apple aandelen? Dan wordt het tijd om een goede broker uit te kiezen. Bij een broker kun je beginnen met investeren en het verhandelen van aandelen. Dit gaat als volgt: je opent een ‘rekening’ bij een broker, vervolgens kun je hier geld naar overmaken, hierna kun je beginnen met het kopen van aandelen. Ook kun je je aandelen weer verkopen via de broker, om vervolgens je geld terug naar je rekening te sturen.

  • Apple kopen of niet?

Of het een goede periode is om Apple aandelen te kopen hangt af van een aantal factoren. Bekijk eerst wat er momenteel allemaal gaande is rondom Apple en de marktsector waarin het bedrijf zich bevindt. Ziet de markt er optimistisch uit en zijn er veel ontwikkelingen gaande? Dan is het misschien een goede tijd om Apple aandelen te kopen. Bekijk ook naar het laatste nieuws binnen het bedrijf en of hier nog interessante activiteiten zijn die mogelijk invloed hebben op de Apple koers.