Heineken Koers

Op deze pagina bespreken we de huidige Heineken koers, de laatste Heineken prijsverwachtingen en zullen we bespreken bij welke broker je Heineken aandelen kunt kopen. Heineken aandelen kopen of niet? We bespreken het hier.

Op deze pagina vindt u de meest actuele prijs van Heineken. We zullen hieronder verschillende onderwerpen bespreken zoals de prijsverwachtingen voor Heineken, het laatste Heineken nieuws en tot slot zullen we wat veel gestelde vragen over Heineken aandelen gaan beantwoorden.

Hieronder kunt u de meest actuele koers van Heineken aandelen zien:

 

Het bedrijf achter Heineken

Heineken is een bedrijf dat geregistreerd staat op de AEX (Euronext Amsterdam) beurs. Het bedrijf achter de Heineken aandelen is Heineken N.V. De markt waarin Heineken actief in is wordt Manufacturing genoemd. Hieronder zullen we wat meer informatie delen over het bedrijf:

 

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam Heineken N.V
Land Nederland
Adres Tweede Weteringplantsoen 21
Provincie / staat Noord Holland
Medewerkers Geen data beschikbaar
Officiële website

Heineken kopen of niet? | Technische analyse

Zit je eraan te denken om te investeren in Heineken aandelen? Het team van Wisselkoersvaluta.nl kan u aanraden om technische analyses te bekijken voordat u begint het met kopen van Heineken aandelen. Een technische analyse vertelt of het een goed moment is om Heineken te kopen, of te verkopen. Bekijk hieronder een bijgewerkte technische analyse voor Heineken:

Hieronder vindt u meer informatie over de koers van Heineken. Bekijk hier de aandelen koers (met het percentage van stijging/daling in de afgelopen 24 uur), het handelsvolume, de openingskoers, de hoogste Heineken koers, de laagste Heineken koers en meer.

 

Heineken koers

Datum 17 juli 2023
Slotkoers €96,58 -0,66%
Handelsvolume 348.700
Openingskoers €97,22
Hoogste koers €97,48
Laagste koers €96,50
Koersbereik €0,98
Ticker HEIA
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)

Het laatste Heineken nieuws

Voor investeerders is van cruciaal belang om het nieuws rondom het bedrijf en de aandelen in de gaten te houden. Wie het nieuws in de gaten houdt zorgt ervoor dat hij/zij altijd op de hoogte is van de laatste marktontwikkelingen. Op deze manier kun je de koers beter bestuderen en bepalen wanneer je jouw aandelen wilt verkopen, of bijvoorbeeld bij wilt kopen. Zorg dus daarom dat je goed op de hoogte bent van Heineken en de laatste nieuwsupdates.

Veelgestelde vragen over Heineken aandelen

  • Gaat de koers van Heineken stijgen in 2022?

Niemand kan de toekomst voorspellen en helaas ons team van aandelen-experts ook niet. Doe altijd je eigen onderzoek voordat je investeert in aandelen. Twijfel je of je Heineken aandelen gaat kopen of niet? Doe goed onderzoek, bekijk technische analyses, lees het laatste nieuws en bekijk verschillende Heineken prijsverwachtingen voor 2022. Maak vervolgens de beslissing.

  • Hoe kan ik Heineken aandelen kopen?

Heb je besloten om wat spaargeld te investeren in Heineken aandelen? Dan wordt het tijd om een goede broker uit te kiezen. Bij een broker kun je beginnen met investeren en het verhandelen van aandelen. Dit gaat als volgt: je opent een ‘rekening’ bij een broker, vervolgens kun je hier geld naar overmaken, hierna kun je beginnen met het kopen van aandelen. Ook kun je je aandelen weer verkopen via de broker, om vervolgens je geld terug naar je rekening te sturen.

  • Heineken kopen of niet?

Of het een goede periode is om Heineken aandelen te kopen hangt af van een aantal factoren. Bekijk eerst wat er momenteel allemaal gaande is rondom Heineken en de marktsector waarin het bedrijf zich bevindt. Ziet de markt er optimistisch uit en zijn er veel ontwikkelingen gaande? Dan is het misschien een goede tijd om Heineken aandelen te kopen. Bekijk ook naar het laatste nieuws binnen het bedrijf en of hier nog interessante activiteiten zijn die mogelijk invloed hebben op de Heineken koers.