NIO Koers

Op deze pagina bespreken we de huidige NIO koers, de laatste NIO prijsverwachtingen en zullen we bespreken bij welke broker je NIO aandelen kunt kopen. NIO aandelen kopen of niet? We bespreken het hier.

Op deze pagina vindt u de meest actuele prijs van NIO. We zullen hieronder verschillende onderwerpen bespreken zoals de prijsverwachtingen voor NIO, het laatste NIO nieuws en tot slot zullen we wat veel gestelde vragen over NIO aandelen gaan beantwoorden.

Hieronder kunt u de meest actuele koers van NIO aandelen zien:

 

Het bedrijf achter NIO

NIO is een bedrijf dat geregistreerd staat op de New York Stock Exchange Inc beurs. Het bedrijf achter de NIO aandelen is NIO Inc. De markt waarin NIO actief in is wordt Manufacturing genoemd. Hieronder zullen we wat meer informatie delen over het bedrijf:

 

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam NIO Inc
Land China
Adres Building 20, No. 56 Antuo Road, Anting Town, Jiading District
Provincie / staat Shanghai
Medewerkers Geen data beschikbaar
Officiële website

NIO kopen of niet? | Technische analyse

Zit je eraan te denken om te investeren in NIO aandelen? Het team van Wisselkoersvaluta.nl kan u aanraden om technische analyses te bekijken voordat u begint het met kopen van NIO aandelen. Een technische analyse vertelt of het een goed moment is om NIO te kopen, of te verkopen. Bekijk hieronder een bijgewerkte technische analyse voor NIO:

Hieronder vindt u meer informatie over de koers van NIO. Bekijk hier de aandelen koers (met het percentage van stijging/daling in de afgelopen 24 uur), het handelsvolume, de openingskoers, de hoogste NIO koers, de laagste NIO koers en meer.

 

NIO koers

Datum 17 juli 2023
Slotkoers $10,56 +2,52%
Handelsvolume 28.845.712
Openingskoers $10,30
Hoogste koers $10,63
Laagste koers $10,21
Koersbereik $0,42
Ticker NIO
Exchange New York Stock Exchange Inc

Het laatste NIO nieuws

Voor investeerders is van cruciaal belang om het nieuws rondom het bedrijf en de aandelen in de gaten te houden. Wie het nieuws in de gaten houdt zorgt ervoor dat hij/zij altijd op de hoogte is van de laatste marktontwikkelingen. Op deze manier kun je de koers beter bestuderen en bepalen wanneer je jouw aandelen wilt verkopen, of bijvoorbeeld bij wilt kopen. Zorg dus daarom dat je goed op de hoogte bent van NIO en de laatste nieuwsupdates.

Veelgestelde vragen over NIO aandelen

  • Gaat de koers van NIO stijgen in 2022?

Niemand kan de toekomst voorspellen en helaas ons team van aandelen-experts ook niet. Doe altijd je eigen onderzoek voordat je investeert in aandelen. Twijfel je of je NIO aandelen gaat kopen of niet? Doe goed onderzoek, bekijk technische analyses, lees het laatste nieuws en bekijk verschillende NIO prijsverwachtingen voor 2022. Maak vervolgens de beslissing.

  • Hoe kan ik NIO aandelen kopen?

Heb je besloten om wat spaargeld te investeren in NIO aandelen? Dan wordt het tijd om een goede broker uit te kiezen. Bij een broker kun je beginnen met investeren en het verhandelen van aandelen. Dit gaat als volgt: je opent een ‘rekening’ bij een broker, vervolgens kun je hier geld naar overmaken, hierna kun je beginnen met het kopen van aandelen. Ook kun je je aandelen weer verkopen via de broker, om vervolgens je geld terug naar je rekening te sturen.

  • NIO kopen of niet?

Of het een goede periode is om NIO aandelen te kopen hangt af van een aantal factoren. Bekijk eerst wat er momenteel allemaal gaande is rondom NIO en de marktsector waarin het bedrijf zich bevindt. Ziet de markt er optimistisch uit en zijn er veel ontwikkelingen gaande? Dan is het misschien een goede tijd om NIO aandelen te kopen. Bekijk ook naar het laatste nieuws binnen het bedrijf en of hier nog interessante activiteiten zijn die mogelijk invloed hebben op de NIO koers.