Philips Koers

Op deze pagina bespreken we de huidige Philips koers, de laatste Philips prijsverwachtingen en zullen we bespreken bij welke broker je Philips aandelen kunt kopen. Philips aandelen kopen of niet? We bespreken het hier.

Op deze pagina vindt u de meest actuele prijs van Philips. We zullen hieronder verschillende onderwerpen bespreken zoals de prijsverwachtingen voor Philips, het laatste Philips nieuws en tot slot zullen we wat veel gestelde vragen over Philips aandelen gaan beantwoorden.

Hieronder kunt u de meest actuele koers van Philips aandelen zien:

 

Het bedrijf achter Philips

Philips is een bedrijf dat geregistreerd staat op de AEX (Euronext Amsterdam) beurs. Het bedrijf achter de Philips aandelen is Koninklijke Philips N.V.. De markt waarin Philips actief in is wordt Manufacturing genoemd. Hieronder zullen we wat meer informatie delen over het bedrijf:

 

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam Koninklijke Philips N.V.
Land Nederland
Adres Amstelplein 2
Provincie / staat Noord Holland
Medewerkers Geen data beschikbaar
Officiële website

Philips kopen of niet? | Technische analyse

Zit je eraan te denken om te investeren in Philips aandelen? Het team van Wisselkoersvaluta.nl kan u aanraden om technische analyses te bekijken voordat u begint het met kopen van Philips aandelen. Een technische analyse vertelt of het een goed moment is om Philips te kopen, of te verkopen. Bekijk hieronder een bijgewerkte technische analyse voor Philips:

Hieronder vindt u meer informatie over de koers van Philips. Bekijk hier de aandelen koers (met het percentage van stijging/daling in de afgelopen 24 uur), het handelsvolume, de openingskoers, de hoogste Philips koers, de laagste Philips koers en meer.

 

Philips koers

Datum 17 juli 2023
Slotkoers €20,21 -0,30%
Handelsvolume 1.118.919
Openingskoers €20,27
Hoogste koers €20,48
Laagste koers €20,20
Koersbereik €0,28
Ticker PHIA
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)

Het laatste Philips nieuws

Voor investeerders is van cruciaal belang om het nieuws rondom het bedrijf en de aandelen in de gaten te houden. Wie het nieuws in de gaten houdt zorgt ervoor dat hij/zij altijd op de hoogte is van de laatste marktontwikkelingen. Op deze manier kun je de koers beter bestuderen en bepalen wanneer je jouw aandelen wilt verkopen, of bijvoorbeeld bij wilt kopen. Zorg dus daarom dat je goed op de hoogte bent van Philips en de laatste nieuwsupdates.

Veelgestelde vragen over Philips aandelen

  • Gaat de koers van Philips stijgen in 2022?

Niemand kan de toekomst voorspellen en helaas ons team van aandelen-experts ook niet. Doe altijd je eigen onderzoek voordat je investeert in aandelen. Twijfel je of je Philips aandelen gaat kopen of niet? Doe goed onderzoek, bekijk technische analyses, lees het laatste nieuws en bekijk verschillende Philips prijsverwachtingen voor 2022. Maak vervolgens de beslissing.

  • Hoe kan ik Philips aandelen kopen?

Heb je besloten om wat spaargeld te investeren in Philips aandelen? Dan wordt het tijd om een goede broker uit te kiezen. Bij een broker kun je beginnen met investeren en het verhandelen van aandelen. Dit gaat als volgt: je opent een ‘rekening’ bij een broker, vervolgens kun je hier geld naar overmaken, hierna kun je beginnen met het kopen van aandelen. Ook kun je je aandelen weer verkopen via de broker, om vervolgens je geld terug naar je rekening te sturen.

  • Philips kopen of niet?

Of het een goede periode is om Philips aandelen te kopen hangt af van een aantal factoren. Bekijk eerst wat er momenteel allemaal gaande is rondom Philips en de marktsector waarin het bedrijf zich bevindt. Ziet de markt er optimistisch uit en zijn er veel ontwikkelingen gaande? Dan is het misschien een goede tijd om Philips aandelen te kopen. Bekijk ook naar het laatste nieuws binnen het bedrijf en of hier nog interessante activiteiten zijn die mogelijk invloed hebben op de Philips koers.