Ben jij geïnteresseerd in Crypto en wil jij hier meer over weten, dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder bespreken wij de top vijf meest belovende crypto munten.

Wat is Crypto

Je hebt vast wel eens gehoord van Crypto of de Bitcoin. Crypto is namelijk een digitale valuta, waarmee je kunt investeren en het kan worden gebruikt als geld. Crypto bestaat uit verschillende munten en je kunt je Crypto investeren. Doordat je investeert kun je dus geld verdienen en dus ook geld opnemen. Met Crypto kun je verschillende aandelen kopen en weer verkopen. Zo kun je dus online gemakkelijk geld verdienen en investeren in de digitale wereld vol met Crypto. Er zijn verschillende soorten platformen waar je dus op kunt investeren.

Nuls

Nuls Crypto is een platform waar je gemakkelijk aandelen kunt kopen en waarmee je dus gemakkelijk geld kunt verdienen. Op Nuls kun je niet alleen je aandelen kopen maar je kunt ook erg handig je aandelen weer verkopen. Zo blijft het een goede handel en kun je je Nuls geld ook makkelijk omzetten naar de euro en zo dus geld verdienen. Nuls is eigenlijk verdeeld in twee delen, je hebt zo microkernel en de functionele modules. De microkernel is eigenlijk het platform Nuls zelf en de functionele modules is wat jij kunt aanpassen op de website. Kortom kun je met Nuls erg gemakkelijk bezig gaan met Crypto en kun je dus daar helemaal je weg in vinden. 

Bitcoin

Bitcoin is een van de bekendste cryptovaluta die er is. Met bitcoin kun je gemakkelijk online investeren. Je zet namelijk je echte geld om in online geld wat dus Bitcoin heet. Als je op gegeven moment winst hebt gemaakt met je investeringen kun je je Bitcoin ook gemakkelijk weer omzetten naar gewoon geld. Zo kun je snel, veilig investeren online en je kunt dus op een makkelijke wijze geld verdienen. 

Ethereum

Ethereum is een wereldwijd bekende cryptovaluta afkomstig van de Rus Vitalik Butarin. Het is in 2013 voor het eerst op de wereld gebracht en sindsdien is het niet meer weg te denken uit de wereld van de crypto. Ook Ethereum kun je gemakkelijk weer omzetten in euro´s wat dus ideaal is om geld te verdienen. Het is belangrijk om wel geld in te zetten wat je eventueel kunt missen. De wereld van crypto veranderd namelijk elke seconde en dus erg onvoorspelbaar.

Cardano

Een wat minder bekende online valuta is Cardano, maar met de dag wordt hij populairder in Nederland. De crypto kan gebruikt worden voor bedrijven en overheden. Zo kun je online geld verdienen en verzenden. De transacties gaan ontzettend snel en het is ook nog eens op een hele veilige manier. Cardano is op zoek naar een manier om een blockchain te ontwikkelen. 

Ripple

Ripple is ook een erg bekend Crypto valuta. Door middel van Ripple kun je gemakkelijk aandelen kopen en ook weer verkopen. Je kunt Ripple eigenlijk zien als online geld. Je kunt dus Ripple inkopen waarmee je aandelen kunt kopen. Het kan wel zijn dat Ripple in de loop van de tijd minder veel waard wordt of juist heel veel waarde krijgt.

Chainlink

Chainlink is een gemakkelijk platform die erg bezig zijn met smart contracts. Deze belangrijke contracten worden opgeslagen op de blockchain. Dit is een veilig platform waar alle transacties worden opgeslagen met een online munt en waar twee partijen belangrijke dingen kunnen uitwisselen. Chainlink verdiept zich vooral in de transactie tussen twee partijen waarbij het op een veilige manier kan worden afgesloten. Verder kun je Chainlink ook zelf aanschaffen waarmee je dus verschillende aandelen kunt kopen online. Hiermee kun je ook weer geld verdienen. 

Kijk ook eens bij onze cryptocurrency koersen.