De Crypto-wereld, in het bijzonder, DeFi, NFT, MetaverseRead en digitale valuta blijft ons verassen deze dagen. De enorme uitbreiding en acceptatie van crypto-activa heeft overal veel aandacht gekregen. Mensen kijken vol verwachting uit naar vorderingen en voorspellingen in deze sector. Chainalysis publiceerde een uitgebreid rapport over de cryptocurrency-voorspellingen voor 2023. We presenteren u de belangrijkste details van het rapport.

Overheden zullen vriendelijker zijn voor crypto

Het jaar 2021, was een beslissend jaar voor de crypto-sector, vooral de mainstream met een bloeiende groei. Bovendien trok dit de aandacht van verschillende landen. Deze landen begonnen te werken aan het reguleren van crypto, om het beter te beheren. Tijdens de rondetafelconferentie over het chainalysis-beleid, werden de standpunten hierover ingewonnen.

Meningen van Crypto-toppers

Drie leden van het Amerikaans congres, Jim H, Tom Emmer, Cynthia L, pleiten voor crypto-currencies. Verder toonden zij vertrouwen in de belofte en potentieel hiervan.

Jim zei: “Vooral de blockchain is super als manier om rond titels, contracten en eigendom te doen ontkrachten.”

CEO van Chainalysis, Michael G, zei dat de groeiende steun van Amerikaanse wetgevers afhangen van het promoten ervan. Hij zei dat in 2023 meer landen crypto zullen steunen. Dit omdat ze het een kans zien om banen en andere vormen van waarde te creƫren.

NFT zullen op de crypto-markt blijven

Non Fungible Tokens (NFT) zijn nu niet alleen aanwezig in digitale kunst. Bovendien zullen communityplatforms transformeren in de interactie tussen digitale en echte wereld.

De NFT zijn erin geslaagd een aanzienlijke markt te veroveren. Vandaar dat slimme Ethereum-contracten, meer dan $43 miljard verdienden in 2021.

Uit de Chainalysis bleek dat de NFT wereldwijd fenomeen was. Aangezien geen enkele regio meer dan 40% uitmaakte van maandelijkse webbezoeken, sinds maart 2021. Het blockchain-bedrijf concludeerde dat de markt dit jaar zal evolueren. Aangezien veel meer artiesten, makers, beroemdheden en makers van videogames gebruik maken hiervan.

Verder zullen ze samen met vele andere use-cases, die zijn nog niet eens uitgevonden. Chainalysis-econoom, Ethan M, heeft de activiteit nauwkeurig bekeken. Hij vindt dat dit de eerste stap is van velen, naarmate de technologie verder wordt toegepast.

Crypto zal van vitaal belang zijn voor rechtshandhaving-onderzoeken

Crypto-currencies worden gezien als een facilitator van illegale activiteiten en het witwassen van geld. Hierdoor heeft Chainalysis geverifieerd, in 2021. Dat slechts 0.15% van de cryptocurrency-transacties werd geassocieerd met illegale activiteiten.

De niet-traceerbare en anonieme transacties in crypto-currencies worden als een probleem beschouwd. Bovendien kunnen ze vele vormen van cybercriminaliteit oplossen. Het kan door de professionals worden gebruikt voor het onderzoeken van misdaden.

Gepensioneerde FBI-agent, GG, zei dat crypto-gerelateerde illegale activiteiten zouden doorgaan. Een toename van de wereldwijde acceptatie en voorlichting zullen leiden tot erkenning van crypto-currency. Dit als hulpmiddel voor de bestrijding van dergelijke misdaden.

Degene die als eerste de goedgebouwde app maakt, wint

NFT, crypto-currencies en DeFi-wereld hebben elk hun eigen unieke en aanzienlijke markt. Degene die als eerst zo een app ontwikkelt, heeft waarschijnlijk een voorsprong op concurrenten. Verder zal die volledig eigenaar zijn van die ene goed gebouwde ruimte. Waar de gebruikers de voorkeur geven in casinozonder.com