Selecteer een pagina

Augur Koers

De actuele Augur koers uitgedrukt in euro's. Lees verder voor de Augur koers verwachting voor korte & lange termijn. Vergelijk daarnaast exchanges waar jij Augur kopen kunt.

Hier vind je de actuele Augur koers. Als je op zoek bent naar de koers van Augur, dan kan je deze direct aflezen op de Augur grafiek. In de grafiek kan je direct de Augur wisselkoers zien om op de hoogte te blijven. De cryptocurrency markt is 24/7 actief en kan daarom op elk moment verschillen op een dag.

Wil je Augur kopen? Augur is beschikbaar bij verschillende platformen, brokers en exchanges. Binance is de grootste exchange in de wereld waar het verkrijgbaar en Bitvavo biedt de optie om het eenvoudig te kopen via iDeal. Zo kan je het eenvoudig Augur kopen voor euro via iDeal, bankoverschrijving, Bancontact, Creditcard of andere betaalmethodes via deze betrouwbare platformen.

Koers van Augur – De REP Koers

In de grafiek is de huidige prijs van Augur af te lezen. Je kan ook de prijs bekijken van een specifieke periode. Hiervoor kan je de grafiek aanpassen om een beter beeld te krijgen. Zo kan je precies aflezen wat de prijs op een bepaald moment was. De grafiek bied je de mogelijkheid om de Augur prijs altijd live te zien. De afkorting voor Augur is REP.

 

Wat doet Augur?

Augur is een open-source, volledig gedecentraliseerd, voorspellingsplatform gebouwd op de Ethereum blockchain voor elke en alle voorspellende markten. Augur werd in 2014 opgericht door Joey Krug en Jack Peterson. Maar het was oktober 2016 toen de Augur tokens live gingen op het Ethereum netwerk en de twee grootste echanges, Kraken en Poloniex ondersteuning toevoegden voor deze token op hun platformen.

Verwachtingen van Augur (REP) –  Een voorspelling

Weten wat de toekomstige koers gaat doen is erg interessant, maar helaas kan niemand dit exact garanderen. Cryptocurrencies zijn een volatiel financieel instrument welke 24 uur en 7 dagen per week van prijs kunnen veranderen omdat het altijd verhandelbaar is. Een stijging of daling van meerdere procenten komt regelmatig voor. Om een beter beeld te krijgen van de potentiële Augur koersverwachting is om te kijken naar de roadmap van een project, dit zijn de plannen van het team voor de volgende ontwikkelingen die ze willen realiseren.

Hoe meer positieve ontwikkelingen en updates gepland staan om meer adoptie te krijgen voor het project, hoe hoger de prijs kan stijgen. Daarom is het altijd verstandig om op de hoogte te zijn van het laatste Augur nieuws.

Augur waarde

Sla deze website op bij je favoriete om altijd op de hoogte te zijn van de actuele Augur koers en waarde. In één oogopslag heb je de prijs in euro en usd van REP. Houdt er altijd rekening mee dat de Augur 24/7 verhandelbaar is in euro’s, usd, stable Augur en REP bij Binance en de prijs volatiel kan zijn.