Selecteer een pagina

Balancer Koers

De actuele Balancer koers uitgedrukt in euro's. Lees verder voor de Balancer koers verwachting voor korte & lange termijn. Vergelijk daarnaast exchanges waar jij Balancer kopen kunt.

Hier vind je de actuele Balancer koers. Als je op zoek bent naar de koers van Balancer, dan kan je deze direct aflezen op de Balancer grafiek. In de grafiek kan je direct de Balancer wisselkoers zien om op de hoogte te blijven. De cryptocurrency markt is 24/7 actief en kan daarom op elk moment verschillen op een dag.

Wil je Balancer kopen? Balancer is beschikbaar bij verschillende platformen, brokers en exchanges. Binance is de grootste exchange in de wereld waar het verkrijgbaar en Bitvavo biedt de optie om het eenvoudig te kopen via iDeal. Zo kan je het eenvoudig Balancer kopen voor euro via iDeal, bankoverschrijving, Bancontact, Creditcard of andere betaalmethodes via deze betrouwbare platformen.

Koers van Balancer – De BAL Koers

In de grafiek is de huidige prijs van Balancer af te lezen. Je kan ook de prijs bekijken van een specifieke periode. Hiervoor kan je de grafiek aanpassen om een beter beeld te krijgen. Zo kan je precies aflezen wat de prijs op een bepaald moment was. De grafiek bied je de mogelijkheid om de Balancer prijs altijd live te zien. De afkorting voor Balancer is BAL.

 

Wat doet Balancer?

Balancer is een gedecentraliseerd automated market-making (AMM) platform – dat het ruilen van de ene cryptocurrency (ERC-20 tokens) voor de andere faciliteert. Het is gebouwd op de Ethereum blockchain en fungeert als gedecentraliseerde beurs (DEX).

In wezen is Balancer een soort wisselkantoor, vergelijkbaar met een wisselkantoor waar je je geld inwisselt voor vreemde valuta voordat je op vakantie gaat. Behalve dat Balancer geen tussenpersoon nodig heeft, dus individuen die de liquiditeit leveren om geld te ruilen verdienen de vergoedingen, en niet een gecentraliseerde derde partij zoals een wisselkantoor.

Gebruikers van het Balancer-platform kunnen liquiditeit verschaffen aan een van de vele liquiditeitspools van Balancer om “swap fees” te verdienen – de kosten die worden gemaakt wanneer iemand een crypto wil ruilen voor een andere.

Wat het platform van Balancer uniek maakt, is zijn technologie die erop gericht is de liquiditeit van alle cryptocurrencies in elke pool in evenwicht te brengen. Vandaar de naam “Balancer”. In principe is deze technologie gericht op het stabiliseren van de liquiditeit tussen crypto handelsparen.

Verwachtingen van Balancer (BAL) –  Een voorspelling

Weten wat de toekomstige koers gaat doen is erg interessant, maar helaas kan niemand dit exact garanderen. Cryptocurrencies zijn een volatiel financieel instrument welke 24 uur en 7 dagen per week van prijs kunnen veranderen omdat het altijd verhandelbaar is. Een stijging of daling van meerdere procenten komt regelmatig voor. Om een beter beeld te krijgen van de potentiële Balancer koersverwachting is om te kijken naar de roadmap van een project, dit zijn de plannen van het team voor de volgende ontwikkelingen die ze willen realiseren.

Hoe meer positieve ontwikkelingen en updates gepland staan om meer adoptie te krijgen voor het project, hoe hoger de prijs kan stijgen. Daarom is het altijd verstandig om op de hoogte te zijn van het laatste Balancer nieuws.

Balancer waarde

Sla deze website op bij je favoriete om altijd op de hoogte te zijn van de actuele Balancer koers en waarde. In één oogopslag heb je de prijs in euro en usd van BAL. Houdt er altijd rekening mee dat de Balancer 24/7 verhandelbaar is in euro’s, usd, stable Balancer en BAL bij Binance en de prijs volatiel kan zijn.