Selecteer een pagina

Band Protocol Koers

De actuele Band Protocol koers uitgedrukt in euro's. Lees verder voor de Band Protocol koers verwachting voor korte & lange termijn. Vergelijk daarnaast exchanges waar jij Band Protocol kopen kunt.

Hier vind je de actuele Band Protocol koers. Als je op zoek bent naar de koers van Band Protocol, dan kan je deze direct aflezen op de Band Protocol grafiek. In de grafiek kan je direct de Band Protocol wisselkoers zien om op de hoogte te blijven. De cryptocurrency markt is 24/7 actief en kan daarom op elk moment verschillen op een dag.

Wil je Band Protocol kopen? Band Protocol is beschikbaar bij verschillende platformen, brokers en exchanges. Binance is de grootste exchange in de wereld waar het verkrijgbaar en Bitvavo biedt de optie om het eenvoudig te kopen via iDeal. Zo kan je het eenvoudig Band Protocol kopen voor euro via iDeal, bankoverschrijving, Bancontact, Creditcard of andere betaalmethodes via deze betrouwbare platformen.

Koers van Band Protocol – De BAND Koers

In de grafiek is de huidige prijs van Band Protocol af te lezen. Je kan ook de prijs bekijken van een specifieke periode. Hiervoor kan je de grafiek aanpassen om een beter beeld te krijgen. Zo kan je precies aflezen wat de prijs op een bepaald moment was. De grafiek bied je de mogelijkheid om de Band Protocol prijs altijd live te zien. De afkorting voor Band Protocol is BAND.

 

Wat doet Band Protocol?

Band Protocol is een gedecentraliseerd data-orakel dat echte gegevens verbindt met het blockchain ecosysteem. Band Protocol verzamelt gegevens uit meerdere bronnen en beoordeelt en valideert deze gegevens om ervoor te zorgen dat ze correct zijn.

In wezen werkt Band Protocol als een brug die het mogelijk maakt om informatie door te geven van externe gegevensbronnen (zoals websites) naar de blockchain om te helpen bij het valideren van slimme contracten.

Bijvoorbeeld, iemand gebruikt een blockchain sport gokplatform om een weddenschap te plaatsen op hun favoriete basketbalteam dat een toernooi wint. Een slim contract wordt dan gemaakt tussen het blockchain gokplatform en de gebruiker. Band Protocol kan dan worden verbonden met het gokplatform en worden gebruikt om 100% correcte, gevalideerde informatie te leveren die bewijst welk basketbalteam het toernooi heeft gewonnen – waardoor ervoor wordt gezorgd dat het slimme contract correct wordt uitgevoerd, waardoor de rechtmatige gebruiker zijn geld krijgt.

Band Protocol heeft een netwerk van deelnemers die werken aan het valideren van de informatie die wordt overgedragen via het protocol – ervoor zorgend dat slimme contracten worden uitgevoerd met 100% correcte gegevens en niet met valse informatie. Deelnemers worden gestimuleerd om ervoor te zorgen dat alle gegevens die door het Band Protocol worden doorgegeven correct zijn, terwijl slechte actoren die proberen om valse informatie te valideren worden gestraft.

Het Band Protocol is gebouwd met behulp van het Cosmos netwerk – een concurrent van het bekende Ethereum netwerk. Dat gezegd hebbende, Band Protocol is cross-chain, wat betekent dat het verbinding kan maken met elke blockchain om te helpen bij het valideren van smart contracts.

Verwachtingen van Band Protocol (BAND) –  Een voorspelling

Weten wat de toekomstige koers gaat doen is erg interessant, maar helaas kan niemand dit exact garanderen. Cryptocurrencies zijn een volatiel financieel instrument welke 24 uur en 7 dagen per week van prijs kunnen veranderen omdat het altijd verhandelbaar is. Een stijging of daling van meerdere procenten komt regelmatig voor. Om een beter beeld te krijgen van de potentiële Band Protocol koersverwachting is om te kijken naar de roadmap van een project, dit zijn de plannen van het team voor de volgende ontwikkelingen die ze willen realiseren.

Hoe meer positieve ontwikkelingen en updates gepland staan om meer adoptie te krijgen voor het project, hoe hoger de prijs kan stijgen. Daarom is het altijd verstandig om op de hoogte te zijn van het laatste Band Protocol nieuws.

Band Protocol waarde

Sla deze website op bij je favoriete om altijd op de hoogte te zijn van de actuele Band Protocol koers en waarde. In één oogopslag heb je de prijs in euro en usd van BAND. Houdt er altijd rekening mee dat de Band Protocol 24/7 verhandelbaar is in euro’s, usd, stable Band Protocol en BAND bij Binance en de prijs volatiel kan zijn.