Selecteer een pagina

Compound Koers

De actuele Compound koers uitgedrukt in euro's. Lees verder voor de Compound koers verwachting voor korte & lange termijn. Vergelijk daarnaast exchanges waar jij Compound kopen kunt.

Hier vind je de actuele Compound koers. Als je op zoek bent naar de koers van Compound, dan kan je deze direct aflezen op de Compound grafiek. In de grafiek kan je direct de Compound wisselkoers zien om op de hoogte te blijven. De cryptocurrency markt is 24/7 actief en kan daarom op elk moment verschillen op een dag.

Wil je Compound kopen? Compound is beschikbaar bij verschillende platformen, brokers en exchanges. Binance is de grootste exchange in de wereld waar het verkrijgbaar en Bitvavo biedt de optie om het eenvoudig te kopen via iDeal. Zo kan je het eenvoudig Compound kopen voor euro via iDeal, bankoverschrijving, Bancontact, Creditcard of andere betaalmethodes via deze betrouwbare platformen.

Koers van Compound – De COMP Koers

In de grafiek is de huidige prijs van Compound af te lezen. Je kan ook de prijs bekijken van een specifieke periode. Hiervoor kan je de grafiek aanpassen om een beter beeld te krijgen. Zo kan je precies aflezen wat de prijs op een bepaald moment was. De grafiek bied je de mogelijkheid om de Compound prijs altijd live te zien. De afkorting voor Compound is COMP.

 

Wat doet Compound?

Compound Finance is een leenprotocol dat draait op de Ethereum blockchain. Het stelt gebruikers in staat om populaire cryptocurrencies te lenen en uit te lenen. Het wil wrijvingslozer, efficiënter en gedecentraliseerder zijn dan de huidige financiële geldmarkten. Compound is momenteel semi-gecentraliseerd/gedecentraliseerd vanwege zijn open-source smart contracts, maar er zijn plannen voor toekomstige implementatie van een gedecentraliseerde autonome organisatie en dit zou het mogelijk moeten maken dat markten en rentetarieven worden bestuurd door de leden van de gemeenschap in plaats van de huidige structuur die door Compound is gemaakt.

Gebruikers die digitale activa willen lenen, kunnen dit rechtstreeks doen met het protocol. Ze hoeven niets te onderhandelen met een tegenpartij, maar hebben wel cryptocurrency als onderpand nodig voordat ze mogen lenen. Het mooie van dit platform is dat je alleen maar een cryptocurrency wallet nodig hebt om deel te nemen. Hiermee kun je inloggen op de compound finance DAPP zonder dat je een nieuwe account hoeft aan te maken.

Wanneer een gebruiker een token levert, wordt deze niet direct aan iemand anders uitgeleend. Al het geld wordt toegevoegd aan de voorraadpool en dit resulteert in een veel hoger niveau van liquiditeit. Dit leenmechanisme stelt gebruikers in staat om hun tokens op elk gewenst moment op te nemen, zolang er genoeg liquiditeit in de pool is. Samengestelde gebruikers kunnen direct lenen via het samengestelde financieringsprotocol door aan te geven welke activa ze willen lenen en deze activa komen direct uit die asset liquiditeitspool. Het rentepercentage wordt beïnvloed door de hoeveelheid liquiditeit die beschikbaar is in de pool. Als de liquiditeit hoog is, is de rentevoet laag.

Wanneer een gebruiker geld wil lenen, legt het protocol de regel op dat elke rekening een saldo moet hebben dat het bedrag van het geleende geld dekt. Deze regel staat bekend als de collateral ratio en een gebruiker kan geen actie ondernemen die de waarde van zijn rekening onder de collateral ratio zou brengen.

Verwachtingen van Compound (COMP) –  Een voorspelling

Weten wat de toekomstige koers gaat doen is erg interessant, maar helaas kan niemand dit exact garanderen. Cryptocurrencies zijn een volatiel financieel instrument welke 24 uur en 7 dagen per week van prijs kunnen veranderen omdat het altijd verhandelbaar is. Een stijging of daling van meerdere procenten komt regelmatig voor. Om een beter beeld te krijgen van de potentiële Compound koersverwachting is om te kijken naar de roadmap van een project, dit zijn de plannen van het team voor de volgende ontwikkelingen die ze willen realiseren.

Hoe meer positieve ontwikkelingen en updates gepland staan om meer adoptie te krijgen voor het project, hoe hoger de prijs kan stijgen. Daarom is het altijd verstandig om op de hoogte te zijn van het laatste Compound nieuws.

Compound waarde

Sla deze website op bij je favoriete om altijd op de hoogte te zijn van de actuele Compound koers en waarde. In één oogopslag heb je de prijs in euro en usd van COMP. Houdt er altijd rekening mee dat de Ethereum 24/7 verhandelbaar is in euro’s, usd, stable Compound en COMP bij Binance en de prijs volatiel kan zijn.