Selecteer een pagina

Decentraland koers

De actuele Decentraland koers uitgedrukt in euro’s. Lees verder voor de Decentraland koers verwachting voor korte & lange termijn. Vergelijk daarnaast exchanges waar jij Decentraland kopen kunt.

Wil je Decentraland kopen? Ga naar Bitvavo

Hier vind je de actuele Decentraland koers. Als je op zoek bent naar de koers van Decentraland, dan kan je deze direct aflezen op de Decentraland grafiek. In de grafiek kan je direct de Decentraland wisselkoers zien om op de hoogte te blijven. De cryptocurrency markt is 24/7 actief en kan daarom op elk moment verschillen op een dag.

Wil je Decentraland kopen? Decentraland is beschikbaar bij verschillende platformen, brokers en exchanges. Binance is de grootste exchange in de wereld waar het verkrijgbaar en Bitvavo biedt de optie om het eenvoudig te kopen via iDeal. Zo kan je het eenvoudig Decentraland kopen voor euro via iDeal, bankoverschrijving, Bancontact, Creditcard of andere betaalmethodes via deze betrouwbare platformen.

Koers van Decentraland – De MANA Koers

In de grafiek is de huidige prijs van Decentraland af te lezen. Je kan ook de prijs bekijken van een specifieke periode. Hiervoor kan je de grafiek aanpassen om een beter beeld te krijgen. Zo kan je precies aflezen wat de prijs op een bepaald moment was. De grafiek bied je de mogelijkheid om de Decentraland prijs altijd live te zien. De afkorting voor Decentraland is MANA.

 

Wil je Decentraland kopen? Ga naar Bitvavo

Wat doet Decentraland?

Quantis is een cryptocurrency die is gebouwd bovenop het Ethereum Platform. De doelen zijn om een interface te creëren die nieuwe verbindingen van nieuwe en bestaande netwerken naar meerdere verschillende blockchains zou creëren en om een besturingssysteem te ontwikkelen dat zou fungeren als het protocol om app-ontwikkelaars in staat te stellen om meerdere cross-chain applicaties te creëren.

Verwachtingen van Decentraland (MANA) –  Een voorspelling

Weten wat de toekomstige koers gaat doen is erg interessant, maar helaas kan niemand dit exact garanderen. Cryptocurrencies zijn een volatiel financieel instrument welke 24 uur en 7 dagen per week van prijs kunnen veranderen omdat het altijd verhandelbaar is. Een stijging of daling van meerdere procenten komt regelmatig voor. Om een beter beeld te krijgen van de potentiële Decentraland koersverwachting is om te kijken naar de roadmap van een project, dit zijn de plannen van het team voor de volgende ontwikkelingen die ze willen realiseren.

Hoe meer positieve ontwikkelingen en updates gepland staan om meer adoptie te krijgen voor het project, hoe hoger de prijs kan stijgen. Daarom is het altijd verstandig om op de hoogte te zijn van het laatste Decentraland nieuws.

Decentraland waarde

Sla deze website op bij je favoriete om altijd op de hoogte te zijn van de actuele Decentraland koers en waarde. In één oogopslag heb je de prijs in euro en usd van MANA. Houdt er altijd rekening mee dat de Decentraland 24/7 verhandelbaar is in euro’s, usd, stable Decentraland en MANA bij Binance en de prijs volatiel kan zijn.