Selecteer een pagina

Neo Koers

De actuele Neo koers uitgedrukt in euro's. Lees verder voor de Neo koers verwachting voor korte & lange termijn. Vergelijk daarnaast exchanges waar jij Neo kopen kunt.

Hier vind je de actuele Neo koers. Als je op zoek bent naar de koers van Neo, dan kan je deze direct aflezen op de Neo grafiek. In de grafiek kan je direct de Neo wisselkoers zien om op de hoogte te blijven. De cryptocurrency markt is 24/7 actief en kan daarom op elk moment verschillen op een dag.

Wil je Neo kopen? Neo is beschikbaar bij verschillende platformen, brokers en exchanges. Binance is de grootste exchange in de wereld waar het verkrijgbaar en Bitvavo biedt de optie om het eenvoudig te kopen via iDeal. Zo kan je het eenvoudig Neo kopen voor euro via iDeal, bankoverschrijving, Bancontact, Creditcard of andere betaalmethodes via deze betrouwbare platformen.

Koers van Neo – De NEO Koers

In de grafiek is de huidige prijs van Neo af te lezen. Je kan ook de prijs bekijken van een specifieke periode. Hiervoor kan je de grafiek aanpassen om een beter beeld te krijgen. Zo kan je precies aflezen wat de prijs op een bepaald moment was. De grafiek bied je de mogelijkheid om de Neo prijs altijd live te zien. De afkorting voor Neo is NEO.

 

Wat doet Neo?

NEO is een blockchain platform en cryptocurrency ontworpen om de ontwikkeling van schaalbare gedecentraliseerde applicaties en smart contracts mogelijk te maken. De Native asset van NEO is het niet deelbare NEO token.

De oorsprong van de projecten ligt in China en werd oorspronkelijk in 2014 gelanceerd onder de naam AntShares, maar in juni 2017 gerebrand naar NEO. In maart 2018 verdeelde moederbedrijf Onchain 1 ontology token voor elke 5 Neo in een gebruikersportemonnee.Deze ontology tokens zullen worden gebruikt om te stemmen over identiteitsverificatie, systeemupgrades en bestuurskwesties.

NEO maakt gebruik van een consensusmechanisme dat gebruik maakt van Byzantine Fault Tolerance en kan tot 10.000 transacties per seconde ondersteunen door willekeurig boekhoudknooppunten te selecteren om transacties op het netwerk te valideren. Neo tokens genereren ook GAS tokens die worden gebruikt als de brandstof van het platform, om te betalen voor transacties, berekeningen, of de inzet van slimme contracten binnen het NEO-netwerk.

Verwachtingen van Neo (NEO) –  Een voorspelling

Weten wat de toekomstige koers gaat doen is erg interessant, maar helaas kan niemand dit exact garanderen. Cryptocurrencies zijn een volatiel financieel instrument welke 24 uur en 7 dagen per week van prijs kunnen veranderen omdat het altijd verhandelbaar is. Een stijging of daling van meerdere procenten komt regelmatig voor. Om een beter beeld te krijgen van de potentiële Neo koersverwachting is om te kijken naar de roadmap van een project, dit zijn de plannen van het team voor de volgende ontwikkelingen die ze willen realiseren.

Hoe meer positieve ontwikkelingen en updates gepland staan om meer adoptie te krijgen voor het project, hoe hoger de prijs kan stijgen. Daarom is het altijd verstandig om op de hoogte te zijn van het laatste Neo nieuws.

Neo waarde

Sla deze website op bij je favoriete om altijd op de hoogte te zijn van de actuele Neo koers en waarde. In één oogopslag heb je de prijs in euro en usd van NEO. Houdt er altijd rekening mee dat de Neo 24/7 verhandelbaar is in euro’s, usd, stable Neo en NEO bij Binance en de prijs volatiel kan zijn.