Selecteer een pagina

Numeraire Koers

De actuele Numeraire koers uitgedrukt in euro's. Lees verder voor de Numeraire koers verwachting voor korte & lange termijn. Vergelijk daarnaast exchanges waar jij Numeraire kopen kunt.

Hier vind je de actuele Numeraire koers. Als je op zoek bent naar de koers van Numeraire, dan kan je deze direct aflezen op de Numeraire grafiek. In de grafiek kan je direct de Numeraire wisselkoers zien om op de hoogte te blijven. De cryptocurrency markt is 24/7 actief en kan daarom op elk moment verschillen op een dag.

Wil je Numeraire kopen? Numeraire is beschikbaar bij verschillende platformen, brokers en exchanges. Binance is de grootste exchange in de wereld waar het verkrijgbaar en Bitvavo biedt de optie om het eenvoudig te kopen via iDeal. Zo kan je het eenvoudig Numeraire kopen voor euro via iDeal, bankoverschrijving, Bancontact, Creditcard of andere betaalmethodes via deze betrouwbare platformen.

Koers van Numeraire – De NMR Koers

In de grafiek is de huidige prijs van Numeraire af te lezen. Je kan ook de prijs bekijken van een specifieke periode. Hiervoor kan je de grafiek aanpassen om een beter beeld te krijgen. Zo kan je precies aflezen wat de prijs op een bepaald moment was. De grafiek bied je de mogelijkheid om de Numeraire prijs altijd live te zien. De afkorting voor Numeraire is NMR.

 

Wat doet Numeraire?

Ethereum is een open-source, publiek, blockchain-gebaseerd gedistribueerd computerplatform, voor het eerst voorgesteld door Vitalik Buterin eind 2013.

Ethereum biedt een gedecentraliseerde Turing-complete virtuele machine, genaamd de Ethereum Virtual Machine (EVM), die scripts kan uitvoeren op het netwerk van publieke nodes. Ethereum’s interne prijsmechanisme, bekend als gas, reguleert de prijs van zijn transacties.

De ontwikkeling werd gefinancierd door een online crowdsale die tussen juli en augustus van 2014 bestond. Het platform dat we vandaag kennen ging live op 30 juli 2015, met 11,9 miljoen munten in de crowdsale. Dit is goed voor ruwweg 13 procent van het circulerende aanbod.

In 2016, als gevolg van de ineenstorting van het DAO-project, werd Ethereum gevorkt in twee afzonderlijke blockchains – de nieuwe afzonderlijke versie werd Ethereum (ETH), en de oorspronkelijke ging verder als Ethereum Classic (ETC). Ethereum is de meer gebruikte van de twee en de waarde van Ethereum groeide in 2017 met meer dan 13.000 procent.

Verwachtingen van Numeraire (NMR) –  Een voorspelling

Weten wat de toekomstige koers gaat doen is erg interessant, maar helaas kan niemand dit exact garanderen. Cryptocurrencies zijn een volatiel financieel instrument welke 24 uur en 7 dagen per week van prijs kunnen veranderen omdat het altijd verhandelbaar is. Een stijging of daling van meerdere procenten komt regelmatig voor. Om een beter beeld te krijgen van de potentiële Numeraire koersverwachting is om te kijken naar de roadmap van een project, dit zijn de plannen van het team voor de volgende ontwikkelingen die ze willen realiseren.

Hoe meer positieve ontwikkelingen en updates gepland staan om meer adoptie te krijgen voor het project, hoe hoger de prijs kan stijgen. Daarom is het altijd verstandig om op de hoogte te zijn van het laatste Numeraire nieuws.

Numeraire waarde

Sla deze website op bij je favoriete om altijd op de hoogte te zijn van de actuele Numeraire koers en waarde. In één oogopslag heb je de prijs in euro en usd van NMR. Houdt er altijd rekening mee dat de Numeraire 24/7 verhandelbaar is in euro’s, usd, stable Numeraire en NMR bij Binance en de prijs volatiel kan zijn.