Selecteer een pagina

NXM Koers

De actuele NXM koers uitgedrukt in euro's. Lees verder voor de NXM koers verwachting voor korte & lange termijn. Vergelijk daarnaast exchanges waar jij NXM kopen kunt.

Hier vind je de actuele NXM koers. Als je op zoek bent naar de koers van NXM, dan kan je deze direct aflezen op de NXM grafiek. In de grafiek kan je direct de NXM wisselkoers zien om op de hoogte te blijven. De cryptocurrency markt is 24/7 actief en kan daarom op elk moment verschillen op een dag.

Wil je NXM kopen? NXM is beschikbaar bij verschillende platformen, brokers en exchanges. Binance is de grootste exchange in de wereld waar het verkrijgbaar en Bitvavo biedt de optie om het eenvoudig te kopen via iDeal. Zo kan je het eenvoudig NXM kopen voor euro via iDeal, bankoverschrijving, Bancontact, Creditcard of andere betaalmethodes via deze betrouwbare platformen.

Koers van NXM – De NXM Koers

In de grafiek is de huidige prijs van NXM af te lezen. Je kan ook de prijs bekijken van een specifieke periode. Hiervoor kan je de grafiek aanpassen om een beter beeld te krijgen. Zo kan je precies aflezen wat de prijs op een bepaald moment was. De grafiek bied je de mogelijkheid om de NXM prijs altijd live te zien. De afkorting voor NXM is NXM.

 

Wat doet NXM?

Nexus Mutual (NXM) is momenteel gerangschikt als de #870 cryptocurrency door market cap. Vandaag bereikte het een hoogtepunt van $ 81,31, en nu zit het op $ 77,43. De koers van Nexus Mutual (NXM) is in de afgelopen 24 uur met 4,39% gedaald. Nexus Mutual wordt momenteel verhandeld op 1 beurs, met een 24-uurs handelsvolume van $1.623.

Verwachtingen van NXM (NXM) –  Een voorspelling

Weten wat de toekomstige koers gaat doen is erg interessant, maar helaas kan niemand dit exact garanderen. Cryptocurrencies zijn een volatiel financieel instrument welke 24 uur en 7 dagen per week van prijs kunnen veranderen omdat het altijd verhandelbaar is. Een stijging of daling van meerdere procenten komt regelmatig voor. Om een beter beeld te krijgen van de potentiële NXM koersverwachting is om te kijken naar de roadmap van een project, dit zijn de plannen van het team voor de volgende ontwikkelingen die ze willen realiseren.

Hoe meer positieve ontwikkelingen en updates gepland staan om meer adoptie te krijgen voor het project, hoe hoger de prijs kan stijgen. Daarom is het altijd verstandig om op de hoogte te zijn van het laatste NXM nieuws.

NXM waarde

Sla deze website op bij je favoriete om altijd op de hoogte te zijn van de actuele NXM koers en waarde. In één oogopslag heb je de prijs in euro en usd van NXM. Houdt er altijd rekening mee dat de NXM 24/7 verhandelbaar is in euro’s, usd, stable NXM en NXM bij Binance en de prijs volatiel kan zijn.