Selecteer een pagina

Orchid Koers

De actuele Orchid koers uitgedrukt in euro's. Lees verder voor de Orchid koers verwachting voor korte & lange termijn. Vergelijk daarnaast exchanges waar jij Orchid kopen kunt.

Hier vind je de actuele Orchid koers. Als je op zoek bent naar de koers van Orchid, dan kan je deze direct aflezen op de Orchid grafiek. In de grafiek kan je direct de Orchid wisselkoers zien om op de hoogte te blijven. De cryptocurrency markt is 24/7 actief en kan daarom op elk moment verschillen op een dag.

Wil je Orchid kopen? Orchid is beschikbaar bij verschillende platformen, brokers en exchanges. Binance is de grootste exchange in de wereld waar het verkrijgbaar en Bitvavo biedt de optie om het eenvoudig te kopen via iDeal. Zo kan je het eenvoudig Orchid kopen voor euro via iDeal, bankoverschrijving, Bancontact, Creditcard of andere betaalmethodes via deze betrouwbare platformen.

Koers van Orchid – De OXT Koers

In de grafiek is de huidige prijs van Orchid af te lezen. Je kan ook de prijs bekijken van een specifieke periode. Hiervoor kan je de grafiek aanpassen om een beter beeld te krijgen. Zo kan je precies aflezen wat de prijs op een bepaald moment was. De grafiek bied je de mogelijkheid om de Orchid prijs altijd live te zien. De afkorting voor Orchid is OXT.

 

Wat doet Orchid?

Orchid (OXT) is momenteel gerangschikt als de #407 cryptocurrency door market cap. Vandaag bereikte het een hoogtepunt van $0,807009, en zit nu op $0,781586. De koers van Orchid (OXT) is in de afgelopen 24 uur met 0,320000% gestegen. Orchid wordt momenteel verhandeld op 16 beurzen, met een 24-uurs handelsvolume van $71.531.565.

Verwachtingen van Orchid (OXT) –  Een voorspelling

Weten wat de toekomstige koers gaat doen is erg interessant, maar helaas kan niemand dit exact garanderen. Cryptocurrencies zijn een volatiel financieel instrument welke 24 uur en 7 dagen per week van prijs kunnen veranderen omdat het altijd verhandelbaar is. Een stijging of daling van meerdere procenten komt regelmatig voor. Om een beter beeld te krijgen van de potentiële Orchid koersverwachting is om te kijken naar de roadmap van een project, dit zijn de plannen van het team voor de volgende ontwikkelingen die ze willen realiseren.

Hoe meer positieve ontwikkelingen en updates gepland staan om meer adoptie te krijgen voor het project, hoe hoger de prijs kan stijgen. Daarom is het altijd verstandig om op de hoogte te zijn van het laatste Orchid nieuws.

Orchid waarde

Sla deze website op bij je favoriete om altijd op de hoogte te zijn van de actuele Orchid koers en waarde. In één oogopslag heb je de prijs in euro en usd van OXT. Houdt er altijd rekening mee dat de Orchid 24/7 verhandelbaar is in euro’s, usd, stable Orchid en OXT bij Binance en de prijs volatiel kan zijn.