Selecteer een pagina

Qtum Koers

De actuele Qtum koers uitgedrukt in euro's. Lees verder voor de Qtum koers verwachting voor korte & lange termijn. Vergelijk daarnaast exchanges waar jij Qtum kopen kunt.

Hier vind je de actuele Qtum koers. Als je op zoek bent naar de koers van Ethereum, dan kan je deze direct aflezen op de Qtum grafiek. In de grafiek kan je direct de Qtum wisselkoers zien om op de hoogte te blijven. De cryptocurrency markt is 24/7 actief en kan daarom op elk moment verschillen op een dag.

Wil je Qtum kopen? Qtum is beschikbaar bij verschillende platformen, brokers en exchanges. Binance is de grootste exchange in de wereld waar het verkrijgbaar en Bitvavo biedt de optie om het eenvoudig te kopen via iDeal. Zo kan je het eenvoudig Qtum kopen voor euro via iDeal, bankoverschrijving, Bancontact, Creditcard of andere betaalmethodes via deze betrouwbare platformen.

Koers van Qtum – De QTUM Koers

In de grafiek is de huidige prijs van Qtum af te lezen. Je kan ook de prijs bekijken van een specifieke periode. Hiervoor kan je de grafiek aanpassen om een beter beeld te krijgen. Zo kan je precies aflezen wat de prijs op een bepaald moment was. De grafiek bied je de mogelijkheid om de Qtum prijs altijd live te zien. De afkorting voor Qtum is QTUM.

 

Wat doet Qtum?

Qtum is een open source Blockchain project ontwikkeld door de Qtum Foundation gevestigd in Singapore. Qtum is gericht op het creëren van een hybride blockchain applicatieplatform.

De kerntechnologie van Qtum combineert een Bitcoin Core Fork, een Account Abstraction Layer die meerdere Virtual Machines mogelijk maakt, waaronder de Ethereum Virtual Machine (EVM) en Proof-of-Stake consensus gericht op het aanpakken van industriële use cases.

Hierdoor kunnen gedecentraliseerde applicaties en Smart Contracts draaien op een vertrouwde basis, terwijl ze een robuuste omgeving bieden voor ontwikkelaars. Er zullen Oracles en Datafeed functionaliteiten zijn, waardoor ontwikkelaars Smart Contracts kunnen maken die gebouwd zijn rond vertrouwde informatiebronnen.

De Qtum Foundation is van plan om de publieke blockchain voor het bedrijfsleven te worden.

Verwachtingen van Qtum (QTUM) –  Een voorspelling

Weten wat de toekomstige koers gaat doen is erg interessant, maar helaas kan niemand dit exact garanderen. Cryptocurrencies zijn een volatiel financieel instrument welke 24 uur en 7 dagen per week van prijs kunnen veranderen omdat het altijd verhandelbaar is. Een stijging of daling van meerdere procenten komt regelmatig voor. Om een beter beeld te krijgen van de potentiële Qtum koersverwachting is om te kijken naar de roadmap van een project, dit zijn de plannen van het team voor de volgende ontwikkelingen die ze willen realiseren.

Hoe meer positieve ontwikkelingen en updates gepland staan om meer adoptie te krijgen voor het project, hoe hoger de prijs kan stijgen. Daarom is het altijd verstandig om op de hoogte te zijn van het laatste Qtum nieuws.

Qtum waarde

Sla deze website op bij je favoriete om altijd op de hoogte te zijn van de actuele Qtum koers en waarde. In één oogopslag heb je de prijs in euro en usd van QTUM. Houdt er altijd rekening mee dat de Qtum 24/7 verhandelbaar is in euro’s, usd, stable Qtum en QTUM bij Binance en de prijs volatiel kan zijn.