Selecteer een pagina

Ripple Koers

De actuele Ripple koers uitgedrukt in euro's. Lees verder voor de Ripple koers verwachting voor korte & lange termijn. Vergelijk daarnaast exchanges waar jij Ripple kopen kunt.

Hier vind je de actuele Ripple koers. Als je op zoek bent naar de koers van Ripple, dan kan je deze direct aflezen op de Ripple grafiek. In de grafiek kan je direct de Ripple wisselkoers zien om op de hoogte te blijven. De cryptocurrency markt is 24/7 actief en kan daarom op elk moment verschillen op een dag.

Wil je Ripple kopen? Ripple is beschikbaar bij verschillende platformen, brokers en exchanges. Binance is de grootste exchange in de wereld waar het verkrijgbaar en Bitvavo biedt de optie om het eenvoudig te kopen via iDeal. Zo kan je het eenvoudig Ripple kopen voor euro via iDeal, bankoverschrijving, Bancontact, Creditcard of andere betaalmethodes via deze betrouwbare platformen.

Koers van Ripple – De XRP Koers

In de grafiek is de huidige prijs van Ripple af te lezen. Je kan ook de prijs bekijken van een specifieke periode. Hiervoor kan je de grafiek aanpassen om een beter beeld te krijgen. Zo kan je precies aflezen wat de prijs op een bepaald moment was. De grafiek bied je de mogelijkheid om de Ripple prijs altijd live te zien. De afkorting voor Ripple is XRP.

 

Wat doet Ripple?

XRP is het digitale activum van het Ripple-systeem. Het wordt aangeprezen als gemakkelijk te gebruiken met bijna gratis, onmiddellijke transacties. Ripple is gebouwd op een gedistribueerd open source protocol, een consensus grootboek en de eerder genoemde digitale activa bekend als XRP.

XRP is gebouwd voor zakelijk gebruik en maakt wereldwijde betalingen in realtime mogelijk, waar ook ter wereld. XRP biedt banken en betalingsproviders een betrouwbare, on-demand optie om liquiditeit te genereren voor grensoverschrijdende betalingen en is in toenemende mate door banken en betalingsnetwerken geadopteerd als settlementinfrastructuurtechnologie.

Vanaf september 2019 is XRP de op twee na grootste munt naar marktkapitalisatie.

Verwachtingen van Ripple (XRP) –  Een voorspelling

Weten wat de toekomstige koers gaat doen is erg interessant, maar helaas kan niemand dit exact garanderen. Cryptocurrencies zijn een volatiel financieel instrument welke 24 uur en 7 dagen per week van prijs kunnen veranderen omdat het altijd verhandelbaar is. Een stijging of daling van meerdere procenten komt regelmatig voor. Om een beter beeld te krijgen van de potentiële Ripple koersverwachting is om te kijken naar de roadmap van een project, dit zijn de plannen van het team voor de volgende ontwikkelingen die ze willen realiseren.

Hoe meer positieve ontwikkelingen en updates gepland staan om meer adoptie te krijgen voor het project, hoe hoger de prijs kan stijgen. Daarom is het altijd verstandig om op de hoogte te zijn van het laatste Ripple nieuws.

Ripple waarde

Sla deze website op bij je favoriete om altijd op de hoogte te zijn van de actuele Ripple koers en waarde. In één oogopslag heb je de prijs in euro en usd van XRP. Houdt er altijd rekening mee dat de Ripple 24/7 verhandelbaar is in euro’s, usd, stable Ripple en XRP bij Binance en de prijs volatiel kan zijn.