Selecteer een pagina

Stellar Koers

De actuele Stellar koers uitgedrukt in euro's. Lees verder voor de Stellar koers verwachting voor korte & lange termijn. Vergelijk daarnaast exchanges waar jij Stellar kopen kunt.

Hier vind je de actuele Stellar koers. Als je op zoek bent naar de koers van Stellar, dan kan je deze direct aflezen op de Stellar grafiek. In de grafiek kan je direct de Stellar wisselkoers zien om op de hoogte te blijven. De cryptocurrency markt is 24/7 actief en kan daarom op elk moment verschillen op een dag.

Wil je Stellar kopen? Stellar is beschikbaar bij verschillende platformen, brokers en exchanges. Binance is de grootste exchange in de wereld waar het verkrijgbaar en Bitvavo biedt de optie om het eenvoudig te kopen via iDeal. Zo kan je het eenvoudig Stellar kopen voor euro via iDeal, bankoverschrijving, Bancontact, Creditcard of andere betaalmethodes via deze betrouwbare platformen.

Koers van Stellar – De XLM Koers

In de grafiek is de huidige prijs van Stellar af te lezen. Je kan ook de prijs bekijken van een specifieke periode. Hiervoor kan je de grafiek aanpassen om een beter beeld te krijgen. Zo kan je precies aflezen wat de prijs op een bepaald moment was. De grafiek bied je de mogelijkheid om de Stellar prijs altijd live te zien. De afkorting voor Stellar is XLM.

 

Wat doet Stellar?

Stellar is een cryptocurrency en open source protocol voor waarde-uitwisseling opgericht begin 2014 met een structuur die vergelijkbaar is met die van de concurrerende blockchain oplossing, XRP. Stellar claimt een platform te zijn dat banken, betalingssystemen en mensen met elkaar verbindt.

Stellar wil dit bereiken door zijn volledig gedecentraliseerde consensusplatform. Het is ontworpen om elk type valuta te ondersteunen en heeft een ingebouwde gedecentraliseerde beurs die kan worden gebruikt om elk type valuta of activa te verhandelen.

Het Stellar grootboek registreert alle saldi en transacties van elke rekening op het netwerk. Een volledige kopie van het Stellar grootboek wordt vervolgens gehost op elke server die de open source Stellar software draait. Deze servers vormen het gedecentraliseerde Stellar netwerk. Om het netwerk te verifiëren synchroniseren en valideren deze servers het grootboek via een proces dat bekend staat als consensus.

Verwachtingen van Stellar (xlm) –  Een voorspelling

Weten wat de toekomstige koers gaat doen is erg interessant, maar helaas kan niemand dit exact garanderen. Cryptocurrencies zijn een volatiel financieel instrument welke 24 uur en 7 dagen per week van prijs kunnen veranderen omdat het altijd verhandelbaar is. Een stijging of daling van meerdere procenten komt regelmatig voor. Om een beter beeld te krijgen van de potentiële Stellar koersverwachting is om te kijken naar de roadmap van een project, dit zijn de plannen van het team voor de volgende ontwikkelingen die ze willen realiseren.

Hoe meer positieve ontwikkelingen en updates gepland staan om meer adoptie te krijgen voor het project, hoe hoger de prijs kan stijgen. Daarom is het altijd verstandig om op de hoogte te zijn van het laatste Stellar nieuws.

Stellar waarde

Sla deze website op bij je favoriete om altijd op de hoogte te zijn van de actuele Stellar koers en waarde. In één oogopslag heb je de prijs in euro en usd van XLM. Houdt er altijd rekening mee dat de Stellar 24/7 verhandelbaar is in euro’s, usd, stable Stellar en XLM bij Binance en de prijs volatiel kan zijn.