Selecteer een pagina

Tellor Koers

De actuele Tellor koers uitgedrukt in euro's. Lees verder voor de Tellor koers verwachting voor korte & lange termijn. Vergelijk daarnaast exchanges waar jij Tellor kopen kunt.

Hier vind je de actuele Tellor koers. Als je op zoek bent naar de koers van Tellor, dan kan je deze direct aflezen op de Tellor grafiek. In de grafiek kan je direct de Tellor wisselkoers zien om op de hoogte te blijven. De cryptocurrency markt is 24/7 actief en kan daarom op elk moment verschillen op een dag.

Wil je Tellor kopen? Tellor is beschikbaar bij verschillende platformen, brokers en exchanges. Binance is de grootste exchange in de wereld waar het verkrijgbaar en Bitvavo biedt de optie om het eenvoudig te kopen via iDeal. Zo kan je het eenvoudig Tellor kopen voor euro via iDeal, bankoverschrijving, Bancontact, Creditcard of andere betaalmethodes via deze betrouwbare platformen.

Koers van Tellor – De TRB Koers

In de grafiek is de huidige prijs van Tellor af te lezen. Je kan ook de prijs bekijken van een specifieke periode. Hiervoor kan je de grafiek aanpassen om een beter beeld te krijgen. Zo kan je precies aflezen wat de prijs op een bepaald moment was. De grafiek bied je de mogelijkheid om de Tellor prijs altijd live te zien. De afkorting voor Tellor is TRB.

 

Wat doet Tellor?

Tellor (TRB) is momenteel gerangschikt als de #287 cryptocurrency door market cap. Vandaag bereikte het een hoogtepunt van $79,28, en nu zit het op $76,08. De prijs van Tellor (TRB) is in de afgelopen 24 uur met 4,04% gedaald. De maximale voorraad van Tellor is 1.531.774. 111,21% van deze voorraad is reeds in omloop. Tellor wordt momenteel verhandeld op 10 beurzen, met een 24-uurs handelsvolume van $70.378.270.

Verwachtingen van Tellor (TRB) –  Een voorspelling

Weten wat de toekomstige koers gaat doen is erg interessant, maar helaas kan niemand dit exact garanderen. Cryptocurrencies zijn een volatiel financieel instrument welke 24 uur en 7 dagen per week van prijs kunnen veranderen omdat het altijd verhandelbaar is. Een stijging of daling van meerdere procenten komt regelmatig voor. Om een beter beeld te krijgen van de potentiële Tellor koersverwachting is om te kijken naar de roadmap van een project, dit zijn de plannen van het team voor de volgende ontwikkelingen die ze willen realiseren.

Hoe meer positieve ontwikkelingen en updates gepland staan om meer adoptie te krijgen voor het project, hoe hoger de prijs kan stijgen. Daarom is het altijd verstandig om op de hoogte te zijn van het laatste Tellor nieuws.

Tellor waarde

Sla deze website op bij je favoriete om altijd op de hoogte te zijn van de actuele Tellor koers en waarde. In één oogopslag heb je de prijs in euro en usd van TRB. Houdt er altijd rekening mee dat de Tellor 24/7 verhandelbaar is in euro’s, usd, stable Tellor en TRB bij Binance en de prijs volatiel kan zijn.