Selecteer een pagina

Tezos koers

De actuele Tezos koers uitgedrukt in euro’s. Lees verder voor de Tezos koers verwachting voor korte & lange termijn. Vergelijk daarnaast exchanges waar jij Tezos kopen kunt.

Wil je Tezos kopen? Ga naar Bitvavo

Hier vind je de actuele Tezos koers. Als je op zoek bent naar de koers van Tezos, dan kan je deze direct aflezen op de Tezos grafiek. In de grafiek kan je direct de Tezos wisselkoers zien om op de hoogte te blijven. De cryptocurrency markt is 24/7 actief en kan daarom op elk moment verschillen op een dag.

Wil je Tezos kopen? Tezos is beschikbaar bij verschillende platformen, brokers en exchanges. Binance is de grootste exchange in de wereld waar het verkrijgbaar en Bitvavo biedt de optie om het eenvoudig te kopen via iDeal. Zo kan je het eenvoudig Tezos kopen voor euro via iDeal, bankoverschrijving, Bancontact, Creditcard of andere betaalmethodes via deze betrouwbare platformen.

Koers van Tezos – De XTZ Koers

In de grafiek is de huidige prijs van Tezos af te lezen. Je kan ook de prijs bekijken van een specifieke periode. Hiervoor kan je de grafiek aanpassen om een beter beeld te krijgen. Zo kan je precies aflezen wat de prijs op een bepaald moment was. De grafiek bied je de mogelijkheid om de Tezos prijs altijd live te zien. De afkorting voor Tezos is XTZ.

 

Wil je Tezos kopen? Ga naar Bitvavo

Wat doet Tezos?

Quantis is een cryptocurrency die is gebouwd bovenop het Ethereum Platform. De doelen zijn om een interface te creëren die nieuwe verbindingen van nieuwe en bestaande netwerken naar meerdere verschillende blockchains zou creëren en om een besturingssysteem te ontwikkelen dat zou fungeren als het protocol om app-ontwikkelaars in staat te stellen om meerdere cross-chain applicaties te creëren.

Verwachtingen van Tezos (XTZ) –  Een voorspelling

Weten wat de toekomstige koers gaat doen is erg interessant, maar helaas kan niemand dit exact garanderen. Cryptocurrencies zijn een volatiel financieel instrument welke 24 uur en 7 dagen per week van prijs kunnen veranderen omdat het altijd verhandelbaar is. Een stijging of daling van meerdere procenten komt regelmatig voor. Om een beter beeld te krijgen van de potentiële Tezos koersverwachting is om te kijken naar de roadmap van een project, dit zijn de plannen van het team voor de volgende ontwikkelingen die ze willen realiseren.

Hoe meer positieve ontwikkelingen en updates gepland staan om meer adoptie te krijgen voor het project, hoe hoger de prijs kan stijgen. Daarom is het altijd verstandig om op de hoogte te zijn van het laatste Tezos nieuws.

Tezos waarde

Sla deze website op bij je favoriete om altijd op de hoogte te zijn van de actuele Tezos koers en waarde. In één oogopslag heb je de prijs in euro en usd van XTZ. Houdt er altijd rekening mee dat de Tezos 24/7 verhandelbaar is in euro’s, usd, stable Tezos en XTZ bij Binance en de prijs volatiel kan zijn.