Selecteer een pagina

Tron Koers

De actuele Tron koers uitgedrukt in euro's. Lees verder voor de Tron koers verwachting voor korte & lange termijn. Vergelijk daarnaast exchanges waar jij Tron kopen kunt.

Hier vind je de actuele Tron koers. Als je op zoek bent naar de koers van Tron, dan kan je deze direct aflezen op de Tron grafiek. In de grafiek kan je direct de Tron wisselkoers zien om op de hoogte te blijven. De cryptocurrency markt is 24/7 actief en kan daarom op elk moment verschillen op een dag.

Wil je Tron kopen? Tron is beschikbaar bij verschillende platformen, brokers en exchanges. Binance is de grootste exchange in de wereld waar het verkrijgbaar en Bitvavo biedt de optie om het eenvoudig te kopen via iDeal. Zo kan je het eenvoudig Tron kopen voor euro via iDeal, bankoverschrijving, Bancontact, Creditcard of andere betaalmethodes via deze betrouwbare platformen.

Koers van Tron – De TRX Koers

In de grafiek is de huidige prijs van Tron af te lezen. Je kan ook de prijs bekijken van een specifieke periode. Hiervoor kan je de grafiek aanpassen om een beter beeld te krijgen. Zo kan je precies aflezen wat de prijs op een bepaald moment was. De grafiek bied je de mogelijkheid om de Tron prijs altijd live te zien. De afkorting voor Tron is TRX.

 

Wat doet Tron?

TRONIX is de Officiële Token van TRON. Tron is een blockchain-gebaseerd gedecentraliseerd protocol project dat als doel heeft een revolutionair content distributie platform te zijn voor digitaal entertainment.

Met de intentie om het internet te helen beschrijft Trons huidige CEO Justin Sun, het doel van het project als “de constructie van een wereldwijd en gratis entertainment en content ecosysteem, waarin makers de macht hebben om vrijelijk hun content te publiceren, op te slaan en te bezitten, met directe interactie met consumenten dankzij de gedecentraliseerde uitgifte, circulatie en handel van digitale activa”

Om dit doel te bereiken” beweren ze dat het Tron Protocol “schaalbare, high-availability en high-throughput ondersteuning biedt die alle gedecentraliseerde toepassing in het Tron ecosysteem onderstreept”

Tron ICO was in september van 2017 en wist 70 miljoen dollar op te halen. Het token van het platform is de Tronix (TRX). De munt wordt sinds september 2017 verhandeld en bereikte zijn hoogste TRX-marktprijs op $ 0,30 op 5 januari 2018 met een maximale market cap van $ 19,7 miljard die dag

Verwachtingen van Tron (TRX) –  Een voorspelling

Weten wat de toekomstige koers gaat doen is erg interessant, maar helaas kan niemand dit exact garanderen. Cryptocurrencies zijn een volatiel financieel instrument welke 24 uur en 7 dagen per week van prijs kunnen veranderen omdat het altijd verhandelbaar is. Een stijging of daling van meerdere procenten komt regelmatig voor. Om een beter beeld te krijgen van de potentiële Tron koersverwachting is om te kijken naar de roadmap van een project, dit zijn de plannen van het team voor de volgende ontwikkelingen die ze willen realiseren.

Hoe meer positieve ontwikkelingen en updates gepland staan om meer adoptie te krijgen voor het project, hoe hoger de prijs kan stijgen. Daarom is het altijd verstandig om op de hoogte te zijn van het laatste Tron nieuws.

Tron waarde

Sla deze website op bij je favoriete om altijd op de hoogte te zijn van de actuele Tron koers en waarde. In één oogopslag heb je de prijs in euro en usd van TRX. Houdt er altijd rekening mee dat de Tron 24/7 verhandelbaar is in euro’s, usd, stable Tron en TRX bij Binance en de prijs volatiel kan zijn.