Selecteer een pagina

Verge Koers

De actuele Verge koers uitgedrukt in euro's. Lees verder voor de Verge koers verwachting voor korte & lange termijn. Vergelijk daarnaast exchanges waar jij Verge kopen kunt.

Hier vind je de actuele Verge koers. Als je op zoek bent naar de koers van Verge, dan kan je deze direct aflezen op de Verge grafiek. In de grafiek kan je direct de Verge wisselkoers zien om op de hoogte te blijven. De cryptocurrency markt is 24/7 actief en kan daarom op elk moment verschillen op een dag.

Wil je Verge kopen? Verge is beschikbaar bij verschillende platformen, brokers en exchanges. Binance is de grootste exchange in de wereld waar het verkrijgbaar en Bitvavo biedt de optie om het eenvoudig te kopen via iDeal. Zo kan je het eenvoudig Verge kopen voor euro via iDeal, bankoverschrijving, Bancontact, Creditcard of andere betaalmethodes via deze betrouwbare platformen.

Koers van Verge – De XVG Koers

In de grafiek is de huidige prijs van Verge af te lezen. Je kan ook de prijs bekijken van een specifieke periode. Hiervoor kan je de grafiek aanpassen om een beter beeld te krijgen. Zo kan je precies aflezen wat de prijs op een bepaald moment was. De grafiek bied je de mogelijkheid om de Verge prijs altijd live te zien. De afkorting voor Verge is XVG.

 

Wat doet Verge?

Verge is een open-source, gedecentraliseerde cryptocurrency die in staat is anonieme transacties uit te voeren door het IP-adres en de geolocatie van zijn gebruikers te versluieren zodat ze niet traceerbaar zijn met behulp van technologie waaronder Tor en I2P. Het wordt verhandeld onder het symbool XVG.V

Verge Currency is een cryptocurrency gemaakt voor dagelijks gebruik. Het is een verbetering van de eerste Bitcoin-blockchain en heeft als doel het oorspronkelijke doel om individuen en bedrijven te voorzien van een snelle, efficiënte en gedecentraliseerde manier om directe transacties te maken met behoud van persoonlijke privacy.

Oorspronkelijk genaamd DogeCoinDark toen het werd gecreëerd in 2014, werd het ge-rebrand als Verge Currency in 2016. De prijs van Verge schoot vervolgens omhoog van onder de $ 0,01 naar $ 0,27 in een kwestie van dagen tijdens de crypto bull run van eind december 2017.

Verwachtingen van Verge (XVG) –  Een voorspelling

Weten wat de toekomstige koers gaat doen is erg interessant, maar helaas kan niemand dit exact garanderen. Cryptocurrencies zijn een volatiel financieel instrument welke 24 uur en 7 dagen per week van prijs kunnen veranderen omdat het altijd verhandelbaar is. Een stijging of daling van meerdere procenten komt regelmatig voor. Om een beter beeld te krijgen van de potentiële Verge koersverwachting is om te kijken naar de roadmap van een project, dit zijn de plannen van het team voor de volgende ontwikkelingen die ze willen realiseren.

Hoe meer positieve ontwikkelingen en updates gepland staan om meer adoptie te krijgen voor het project, hoe hoger de prijs kan stijgen. Daarom is het altijd verstandig om op de hoogte te zijn van het laatste Verge nieuws.

Verge waarde

Sla deze website op bij je favoriete om altijd op de hoogte te zijn van de actuele Verge koers en waarde. In één oogopslag heb je de prijs in euro en usd van XVG. Houdt er altijd rekening mee dat de Verge 24/7 verhandelbaar is in euro’s, usd, stable Verge en XVG bij Binance en de prijs volatiel kan zijn.