Selecteer een pagina

Waves Koers

De actuele Waves koers uitgedrukt in euro's. Lees verder voor de Waves koers verwachting voor korte & lange termijn. Vergelijk daarnaast exchanges waar jij Waves kopen kunt.

Hier vind je de actuele Waves koers. Als je op zoek bent naar de koers van Waves, dan kan je deze direct aflezen op de Waves grafiek. In de grafiek kan je direct de Waves wisselkoers zien om op de hoogte te blijven. De cryptocurrency markt is 24/7 actief en kan daarom op elk moment verschillen op een dag.

Wil je Waves kopen? Waves is beschikbaar bij verschillende platformen, brokers en exchanges. Binance is de grootste exchange in de wereld waar het verkrijgbaar en Bitvavo biedt de optie om het eenvoudig te kopen via iDeal. Zo kan je het eenvoudig Waves kopen voor euro via iDeal, bankoverschrijving, Bancontact, Creditcard of andere betaalmethodes via deze betrouwbare platformen.

Koers van Waves – De WAVES Koers

In de grafiek is de huidige prijs van Waves af te lezen. Je kan ook de prijs bekijken van een specifieke periode. Hiervoor kan je de grafiek aanpassen om een beter beeld te krijgen. Zo kan je precies aflezen wat de prijs op een bepaald moment was. De grafiek bied je de mogelijkheid om de Waves prijs altijd live te zien. De afkorting voor Waves is WAVES.

 

Wat doet Waves?

WAVES is een gedecentraliseerd blockchain platform dat zich concentreert op aangepaste blockchain tokens operaties. Nationale valuta overdracht wordt onderhouden op de WAVES blockchain door middel van compliant gateway operators.

Het WAVES token dient als de ‘brandstof’ voor operaties op het Waves netwerk en werkt als een spam-preventie mechanisme. Een vaste voorraad van 100 miljoen WAVES tokens werd gecreëerd na de crowdsale. De transactiekosten voor WAVES of token transfers is een eenvoudige 0,001 WAVES, terwijl het 1 WAVES kost om een nieuw token op het netwerk te maken.

Verwachtingen van Waves (WAVES) –  Een voorspelling

Weten wat de toekomstige koers gaat doen is erg interessant, maar helaas kan niemand dit exact garanderen. Cryptocurrencies zijn een volatiel financieel instrument welke 24 uur en 7 dagen per week van prijs kunnen veranderen omdat het altijd verhandelbaar is. Een stijging of daling van meerdere procenten komt regelmatig voor. Om een beter beeld te krijgen van de potentiële Waves koersverwachting is om te kijken naar de roadmap van een project, dit zijn de plannen van het team voor de volgende ontwikkelingen die ze willen realiseren.

Hoe meer positieve ontwikkelingen en updates gepland staan om meer adoptie te krijgen voor het project, hoe hoger de prijs kan stijgen. Daarom is het altijd verstandig om op de hoogte te zijn van het laatste Waves nieuws.

Waves waarde

Sla deze website op bij je favoriete om altijd op de hoogte te zijn van de actuele Waves koers en waarde. In één oogopslag heb je de prijs in euro en usd van WAVES. Houdt er altijd rekening mee dat de Waves 24/7 verhandelbaar is in euro’s, usd, stable Waves en WAVES bij Binance en de prijs volatiel kan zijn.