De crypto koersen zijn altijd in beweging, waardoor je soms snel in actie wilt komen als de koersen hard stijgen of dalen. Wij hebben de beste apps om crypto te kopen voor je op een rij gezet. Zo kun je met jouw smartphone en sim only-abonnement waar en wanneer jij maar wilt handelen in cryptocurrencies.

Binance

Binance is een grote crypto exchange waar je meer dan 200 cryptomunten kunt kopen tegen zeer lage kosten. Binance heeft zelfs een eigen munt uitgebracht, BNB. De Binance app is eenvoudig in gebruik en heeft een professionele uitstraling. Je hebt de keuze uit tal van functies. Zo kun je jouw favoriete munten kopen, verkopen, holden, staken, lenen, swappen en is zelfs future-traden mogelijk. De app heeft een Pro en een Lite interface. Als je nieuw bent in de wereld van crypto wissel je met een enkele klik naar de Lite versie om het simpel te houden. Andersom maak je gebruik van de Pro versie als jij toegang wilt krijgen tot geavanceerde functies.

Coinbase

Er zijn twee verschillende Coinbase apps die je kunt gebruiken: Coinbase en Coinbase Pro. Als beginnende handelaar is het verstandig om de normale Coinbase app te downloaden. De app is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik en je kunt hier heel wat soorten crypto kopen. Ook kun je de koers in de gaten houden van nog veel meer cryptocurrencies. Coinbase is één van de grootste en meest populaire exchanges ter wereld, waardoor dit bedrijf voor veel crypto beleggers betrouwbaar overkomt. Coinbase heeft meer dan 43 miljoen gebruikers verspreid over 100 landen. Hier kun je voor een klein prijsje handelen in cryptocurrencies en je kunt direct via iDeal geld overmaken om mee te handelen. Coinbase Pro biedt meer functies, zoals het gebruik van een stop loss en het invoeren van trade orders.

Bitvavo

Als je een app wilt gebruiken van een Nederlands bedrijf, valt het aan te raden om de Bitvavo app te downloaden. Deze Nederlandse crypto exchange maakt het met de applicatie erg gemakkelijk om jouw favoriete crypto’s te kopen tegen een ongekend laag tarief. Check hier de crypto koers voordat je besluit om te kopen of verkopen. Het is de voordeligste crypto exchange van ons land en veel beginnende en ervaren beleggers maken gebruik van dit platform. Je kunt haast 100 verschillende cryptocurrencies aankopen, verkopen, gebruiken en bewaren. Ook is het ook mogelijk om bepaalde munten te staken, zodat jij rente ontvangt op jouw investeringen.

FTX (Blockfolio)

FTX heette eerst Blockfolio. Waar je voorheen alleen de koersen van cryptomunten kon bekijken en jouw trades kon volgen, is het tegenwoordig ook mogelijk om crypto’s te kopen. Ook als je ergens anders je crypto koopt, kun je de waarde tracken in deze app. FTX heeft ondersteuning voor ruim 300 exchanges, waaronder Binance en Coinbase.