De koers van Bitcoin is 30.000 dollar, maar kan volgend maand stijgen naar 40.000 of dalen naar 25.000. Hoe kun je de koers van een crypto volgen? De meeste mensen volgen de koers om te weten als ze winst hebben gemaakt of niet, ander wachten op een daling om te investeren in een crypto munt. Maar de koers van een crypto hoef je niet elke dag te bekijken, het daalt en stijgt met enkele procenten. Telcoin prijs verwachting en de verwachtingen van andere crypto’s kun je bekijken op Koersverwachting.nl.

Mobiele applicaties voor crypto koers

Er zijn applicaties die je kunt downloaden op je telefoon om de koers van een bepaald crypto te volgen. Verder kun je het instellen om elke dag een melding te krijgen met de nieuwe koers. De applicaties zijn bestemd voor Android en IOS-apparaten. Vooral voor traders die ervaring hebben met het handelen in crypto is de koers belangrijk. Ook kun je met deze applicaties crypto makkelijk kopen, verkopen en zelf transacties doen. Voor beginners die met een klein bedrag willen investeren in crypto, is deze applicatie ook een oplossing om ervaring op te bouwen.

Crypto koersgrafieken

De grafieken van de verschillende crypto valuta’s zijn makkelijk af te lezen. Elk digitale valuta heeft een grafiek, het maakt niet uit hoe klein de waarde is. Als je vaker handelt met crypto’s dan zie vaker grafieken die omhoog en omlaaggaan, dit geeft de flow van de koers aan. De grafieken geven ook aan als de coin aan het groeien is of als de coin een voor een lange periode alleen maar aan het dalen is. De dagen staan aan de onderkant vermeld en de geldbedragen zijn links naast de verticale lijn. Zo kun je aflezen wat de koers van donderdag 19 juni of een ander datum was.