Kunstmatige intelligentie (AI) is de volgende bepalende trend in de wereld van crypto, vooral nu het erop lijkt dat er een bull markt aankomt. Volgens de International Data Corporation zal de markt voor AI tussen 2023 en 2027 naar verwachting groeien tot 143 miljard dollar, wat neerkomt op een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 73% over de vierjarige prognoseperiode.

Die vraag dringt al door tot de wereld van crypto. Protocollen zoals AltSignals (ASI), het platform voor AI trading signals van de volgende generatie, trekken de aandacht. De AltSignals ICO, die door crypto experts wordt getipt als de beste crypto presale van 2023 in de AI crypto sector, heeft al een snelle verkoop van ASI tokens gezien. Lees verder en ontdek waarom investeerders er vóór 2024 voor zorgen dat ze ASI aan hun crypto portefeuille toevoegen.

FOMO inducerende AltSignals (ASI) crypto presale levert al een bedrag van $1,5m op

De AltSignals ICO trekt de aandacht en overschrijdt de grens van zeven cijfers. De vraag naar ASI duidt op de populariteit van AI als een nieuw crypto verhaal, en terecht.

AltSignals tilt trading signals naar een nieuw niveau door een laag AI utility toe te voegen aan het bekroonde platform. AltSignals lanceert het ASI token om het productaanbod uit te breiden, met als hoogtepunt de lancering van ActualizeAI. Dit wordt de door AI ondersteunde opvolger van de bestaande AltAlgo™ crypto handelsindicator. De presale van ASI tokens zal de ontwikkeling financieren van ActualizeAI’s natuurlijke taalverwerking (NLP) en op sentimentanalyse gebaseerde AI tools en inzichten om een platform voor trading signals van het hoogste kaliber te leveren.

FOMO groeit naarmate de AltSignals crypto presale ten einde komt met een einddatum van 29 december. ASI tokens vliegen uit de schappen  met nog maar drie weken te gaan, waardoor potentiële investeerders een beperkte periode hebben om met een aanzienlijke korting te accumuleren.

Wat is AltSignals (ASI)?

AltSignals is een gevestigde naam in de industrie voor trading signals. Sinds 2017 heeft het platform ruim 50.000 abonnees voorzien van trading signals met een gemiddelde nauwkeurigheid van 64%, waardoor consistent winst wordt geboekt voor het groeiende abonneebestand.

AltSignals heeft een uitzonderlijke beoordeling van 4,6 sterren op Trustpilot verdiend op basis van meer dan 540 geverifieerde klantbeoordelingen, dankzij de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van het platform. Maar dat is gewoon de norm als je bedenkt dat de resultaten voor zich spreken.

Alleen al in juni 2023 leverde AltSignals winsten op van 1.829% met een winstpercentage van 72% op Binance Futures signalen. De verschuiving van het platform naar AI en Web3 met de lancering van ActualizeAI en de presale van ASI tokens zal naar verwachting de nauwkeurigheid van de trading signals verhogen tot meer dan 80% en zo de beste in zijn klasse worden.

Hoe werkt ASI?

De belangrijkste prikkel om in ASI te investeren is dat het exclusieve toegang verleent tot ActualizeAI. Dit zal beleggers toegang geven tot een robuust AI handelsinstrument van de volgende generatie om hen te helpen de markten te verslaan met zijn met NLP en met sentimentanalyse verrijkte trading signals.

ActualizeAI biedt gelaagde toegang voor houders van ASI tokens. Investeerders die tijdens de presale 10.000 ASI tokens kopen (ter waarde van $150) krijgen toegang tot het eerste niveau. Het instapniveau geeft toegang tot de scalping indicator van AltSignals, biedt beperkte signalen van ActualizeAI en geeft hen een proefperiode van 10 dagen van AltSignals’ belangrijkste indicatorproduct genaamd AltAlgo™.

Het middelste niveau is gereserveerd voor beleggers die ten minste 25.000 ASI tokens bezitten (ter waarde van $375). Dit niveau geeft toegang tot alle functies op instapniveau, met als bonus toegang tot de white list voor presale mogelijkheden, beperkte toegang tot geautomatiseerde handel en kortingen op handelsproducten die op AI zijn gebaseerd.

Ten slotte krijgen houders van ten minste 50.000 ASI tokens (ter waarde van $750) levenslange toegang tot de ActualizeAI suite, investeringsmogelijkheden voor de verkoop, toegang tot de exclusieve AI Members Club van AltSignals, AltSignals scripts en toegang tot exclusieve functies.

Secundaire gebruiksscenario’s voor ASI tokens omvatten handel, speculatie, bestuur en het verdienen van passieve opbrengst op AltSignals. In lijn met de ambitieuze plannen van het protocol heeft AltSignals Sebastian Diaconu ingehuurd om toezicht te houden op de transitie van AltSignals naar AI, waarmee hij tientallen jaren aan expertise inbrengt.

AltSignals prijsvoorspelling: moet je ASI nog in 2023 aan je crypto portfolio toevoegen?

De ASI presale bevindt zich momenteel in fase 2, waarbij het token geprijsd is op $0,01875. Met nog drie weken te gaan, eindigt de ICO met ASI tokens met een prijs van $0,02274 vóór de lancering en notering. Crypto experts zijn van mening dat ASI ernstig ondergewaardeerd is, gezien de visie en de voordelen die het biedt in de aanloop naar de volgende Bitcoin halving in 2024, waardoor de prijs waarschijnlijk naar serieuze niveaus zal stijgen. Dit maakt het een ideale aanvulling op de crypto portefeuille van iedere vooruitstrevende belegger.

Verwacht wordt dat ASI tokens in 2024 tussen $0,25 en $0,50 zullen handelen, aangezien ActualizeAI zichzelf vestigt als het belangrijkste platform voor AI trading signals. De aanhoudende groei van AI zal deze toename als een belangrijke groeisector in fintech en crypto aandrijven. Voeg daar de utility aan toe die ActualizeAI biedt via handelsinstrumenten en signalen en AltSignals blaast de rest van de AI cryptokandidaten omver als een van de beste crypto presale mogelijkheden.

Mis de beste crypto presale op het gebied van generatieve AI niet

De tijd dringt tot de ASI presale, aangezien de ICO op 29 december eindigt. Potentiële investeerders kunnen verwachten dat de volgende fases sneller uitverkocht zullen zijn naarmate de hype rond AltSignals snel toeneemt. Dit betekent dat beleggers die willen investeren in de snelgroeiende crypto sector op het gebied van kunstmatige intelligentie nu moeten handelen om te profiteren van de voordelen die de AltSignals presale biedt.

Bezoek de officiële website van AltSignals om AltSignals (ASI) te kopen.